fbpx
Gå til innhold

Velkommen til Lavkarittet lørdag 10. august 2019

Lavkarittet går i fantastisk natur i et arktisk fjellandskap fra Hatteng til Skibotn i Storfjord Kommune. På turen over fjellet sykler man på grusveg, traktor veg, anleggsvei, litt asfalt, skogstier og gamle ferdselsårer. Vegen opp Nordalen ble bygget av krigsfanger under andre verdenskrig. Dette er et krigshistorisk landskap der også Norge bygget sine stillinger i forbindelse med den kalde krigen.

Rittet er på 68 km og det høyeste punktet er på 840 moh. Brorparten av deltakerne er trimere som har dette rittet som årets høydepunkt og treningsmål. På Lavkarittet har vi klasser både for Trim, Tur og Elite.

LAVKA30

For de som ønsker et kortere ritt så har vi etablert Lavka30. Det er et terrengritt for trimklasse på ca. 30 km med start og målgang ved Skibotnhallen. Aldersgrense for å delta er 10 år og oppover.

LAVKA 15

Dette er et ritt for konkurranseklasse ungdom fra 13 til 16 år.
Her vil det også være trimklasse for aldergruppen 10 til 16 år
Start og målgang ved Skibotnhallen

MINILAVKA

For å gi et tilbud til hele familien så har vi etablert Minilavka. Dette er et ritt som starter og har målgang ved Skibotnhallen. Her kan du delta med alt fra trehjulssykkel til 2 hjuling. Her er ingen konkurranse, men bare lek og moro.

Løypeinfo og kart finner du her.